середа, 19 жовтня 2016 р.

Конкурс дудлів

УВАГА!!!
Конкурс дудлів розпочався з 14 вересня та триватиме до 2 грудня 2016 року.
У цьому році дітям пропонують заглянути в майбутнє.
Як майбутнє виглядатиме? Можливо, це міста, побудовані в хмарах? Це таке чудове місце, де всі живуть дружно разом - навіть кішки й собаки? Або, може бути такий світ, де ніхто ніколи не хворіє? Робота переможця буде розміщена на головній сторінці Google.




   Нагадаю, що "дудлами" називають стилізовані логотопити пошуковика Google, якими іноді заміняють основний логотип - зокрема, з нагоди визначних дат.  Вони можуть бути присвячені відомим людям або святковим датам, причому художники експериментують із форматами, роблячи логотипи інтерактивними, музичними, ігровими.



  "Дудли - це якась можливість розповісти людям щось нове, навчити їх чому-небудь. Своєрідний навчальний інструмент. Ми можемо розповісти людям про вченого, інноваторів, письменника або подію, про яку вони ніколи до цього не чули", - стверджує Фостер- Діміно (художник компанії Google). За словами художниці, вибір дати для дудла відбувається кількома способами - це обговорення всередині команди художників, пропозиції користувачів, думки співробітників Google. "Кожні три місяці у нас відбуваються зустрічі з ними (зі співробітниками) , на яких ми обговорюємо дудли, які можна було б намалювати", - розповіла Фостер-Діміно.


Немає коментарів:

Дописати коментар